10% korting op YOGA

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Leren ontspannen met een volle agenda en druk leven, wil jij dat ook?

Ben je klaar met elke dag rennen en ‘t gevoel te hebben dat de werkzaamheden alleen maar blijven opstapelen?
Wist je dat het aantal mensen met burn-out verschijnselen jaarlijks blijft toenemen en de hoeveelheid pijnstillende medicijnen die jaarlijks door ons allen wordt geslikt blijft groeien?
Hoe kan dit anders?

Mijn naam is Eva Sacchetto en ik ben sinds 2007 werkzaam als yogadocent en ontspanningscoach. Ik help al jaren vele mensen, jong en oud, met lichamelijke en emotionele klachten. Van omgaan met pijn in het lichaam, angsten, burn-out verschijnselen tot meer energie willen hebben en simpelweg ‘ lekker in je vel’ willen zitten.

Reacties van cursisten die ik in Mijn studio of online begeleid variëren van; weer ontspannen in het leven staan, weer kunnen slapen, tot makkelijker met situaties om kunnen gaan in het dagelijkse leven en meer energie en een soepeler lichaam.

Hoe deze resultaten tot stand komen? De sleutel tot het oplossen van veel van je problemen heb je zelf in handen. Problemen verdwijnen niet, maar wel hoe je met problemen omgaat kan veranderen.

Ik neem je tijdens mijn lessen mee naar een staat van ontspannen en leer je dmv een aandachtstraining hoe jij zelf weer oplaadt, je energie voelt toenemen en daarmee de ‘ geluk stofjes’ in je lichaam voelt toenemen, je leert prioriteiten stellen in je leven, je krijgt de touwtjes weer in handen.

Wil je dit ook ervaren of heb je nog vragen?
-Je kunt mij altijd mailen: souljoy@live.nl
-Of geef je op voor een gratis proefles in Mn studio via de site: www.souljoyyoga.nl waar je de proefles kunt aanvragen.
-Of geef je op voor de probeermaand online yoga en meditaties volgen voor slechts 1 euro via de site: www.liveonlineyogaschool.nl

Op vertoon van je PV-pas krijg je
10% korting op de maandabonnement
10% korting op de strippenkaart
10% korting op de maandabonnement voor online

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.