In het Quest tijdschrift lees je interessante artikelen en onderzoeken over de meest uiteenlopende onderwerpen. Kennis en vermaak worden bijeen gebracht op een luchtige en onderhoudende manier. Verrijk jouw kennis met allerlei wetenswaardigheden over natuur, psychologie, geschiedenis, multimedia, techniek, wetenschap en sport. Ook staan er regelmatig testen in Quest, waaronder de bekende IQ, EQ en de QQ test.

• Quest is een maandblad en verschijnt 13 x per jaar
• Je ontvangt het aantal edities van jouw keuze 
• Na levering van het overeengekomen aantal edities wordt de toezending van de tijdschriften automatisch stopgezet
• De abonnementen kunnen alleen worden bezorgd op een adres in Nederland
• Inclusief digitaal lezen

De ontvangst van het eerste nummer is afhankelijk van de levertijd van een abonnement. Voor een maandblad geldt een levertijd van 4 tot 8 weken.

Quest

Bestellen
Klik op de bestelbutton en vul je gegevens in. Na betaling via iDeal ontvang je een bevestiging van je bestelling. Hierna wordt de order doorgeplaatst naar de uitgever. De ontvangst van het eerste nummer is afhankelijk van de levertijd van een abonnement. Voor een maandblad geldt een levertijd van 4 to 8 weken. Je ontvangt automatisch bericht vanuit de uitgever met informatie over de matdatum.

Voorwaarden
Prijzen zijn inclusief verzendkosten per bestelling. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Op reeds gekochte abonnementen wordt geen restitutie verleend.