Story is met stip het meest spraakmakende entertainmentblad van Nederland. Elke week onthullingen over bekende Nederlanders, de internationale jetset en koningshuizen. Zo weet je dankzij het dikste entertainmentblad van Nederland altijd wat ‘hot en happening’ is onder de sterren! En elke week een puzzelbijlage van 16 pagina's in het hart van Story.

• Story is een weekblad (editie 19/20 is een dubbel nummer, je ontvangt dan 2 nummers in 1 zending)
• Je ontvangt het aantal edities van jouw keuze
• Na levering van het overeengekomen aantal edities wordt de toezending van de tijdschriften automatisch stopgezet
• Inclusief digitaal lezen

De ontvangst van het eerste nummer is afhankelijk van de levertijd van een abonnement. Voor een weekblad geldt een levertijd van 3 tot 6 weken.

Story

Bestellen
Klik op de bestelbutton en vul je gegevens in. Na goedkeuring van de aanvraag en/of afronding van de betaling ontvang je een bevestiging van je bestelling. Hierna wordt de order doorgeplaatst naar de uitgever. De ontvangst van het eerste nummer is afhankelijk van de levertijd van een abonnement. Voor een weekblad geldt een levertijd van 3 to 6 weken. Je ontvangt automatisch bericht vanuit de uitgever met informatie over de matdatum.

Voorwaarden
Prijzen zijn inclusief verzendkosten per bestelling. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Op reeds gekochte abonnementen wordt geen restitutie verleend.