Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Dolfinarium

Datum/Tijd
Data - 16/02/2019 - 27/10/2019
10:00 - 17:00


Zoveel te beleven in één dag! Daarvoor ga je natuurlijk naar het grootste zeezoogdierenpark van Europa: het Dolfinarium! Nergens anders ontdek je de dieren van de zee van zó dichtbij. Ontmoet de springende dolfijnen, kolossale walrussen, bulderende zeeleeuwen en hobbelende zeehonden. Bekijk de bijzondere bruinvissen en ervaar hoe roggen en haaien aanvoelen! Aan het einde van de dag weet jij alles over deze unieke dieren. Met negen educatieve voorstellingen, vier speeltuinen en de waterattractie Waterpret, heb je met al je vriendjes en vriendinnetjes een dag vol plezier. Samen een dag lang lekker spelen, ontdekken, verwonderen en genieten.

De kaarten geven voor dit seizoen toegang tot het park op een zelf uitgekozen dag. Het Dolfinarium is van 16 februari t/m 27 oktober 2019 geopend van 10.00 tot 17.00 uur (in juli & augustus tot 18.00 uur). Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang.

De kaarten zijn voor een PV-lid en zijn of haar (klein)kinderen, partners kunnen mee door de optie introducé aan te kiezen.
Heb je meer dan 3 kinderen plaats dan je bestelling voor 3 kinderen en stuur ons daarnaast een mail.

De toegangskaarten worden als wij ze hebben ontvangen z.s.m. naar het door jou opgegeven adres verzonden.

Boeken

Er zijn nog 13 kaarten beschikbaar
Soort ticket Prijs Plaatsen
Introducé €18,00
Kind v.a. 3 jaar €9,00
PV-lid €9,00


Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.