Extra voordeel voor leden bij het Laatste Tafeltje

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Extra voordeel bij Het Laatste Tafeltje

Het Laatste Tafeltje is een platform met dagelijks lastminute aanbieding op gebied van horeca. Er zijn inmiddels meer dan 900 restaurants aangesloten met aanbiedingen tot wel 70% korting!

Onze personeelsvereniging heeft een eigen pagina bij Het Laatste Tafeltje, waarmee je extra korting krijgt bij je bestelling.

Je kan je kosteloos en vrijblijvend inschrijven via onze bedrijfspagina (https://hetlaatstetafeltje.nl/vereniging/duo-inbeweging/). Hierdoor krijg je bij iedere bestelling een deel van het bedrag terug in credits dat te gebruiken is bij je volgende besteding!

Als kennismakingsbonus krijg je bovenop de ‘normale’ korting ook nog eens 10% extra korting op je eerste bestelling na het aanmaken van een volledig profiel!

Hieronder een aantal voorbeelden van leuke aanbiedingen. Het aanbod wisselt elke dag en de aanbiedingen worden alleen aangeboden in kleine aantallen. Zorg daarom dat er je er op tijd bij bent!

 

Het Laatste Tafeltje kan naast losse deals ook een mooie groepsaanbieding voor je verzorgen. Heb je een teamdag of een afdelingsuitje dan kan je hier gebruik van maken. Mail hiervoor naar info@hetlaatstetafeltje.nl voor meer informatie.

Kijk voor het volledige aanbod snel even op www.hetlaatstetafeltje.nl of download de handige app! Waar ga jij vanavond eten?

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.