✔ Gratis verzending ✔ Veilig betalen met iDeal

BookBeat Premium 45 dagen gratis

Omschrijving

BookBeat is een makkelijke manier om verhalen te vinden en te beleven. Het is een digitaal abonnement service die je in staat stelt om luisterboeken en ebooks te streamen op je mobiel of tablet. Je kunt kiezen uit drie verschillende pakketten en ontdekken wat het beste bij je past. Met het Basic-account van 8.99 EUR/maand kun je tot 20 uur per maand luisteren. Met het Standard-account van 10.99 EUR/maand kun je tot 100 uur per maand luisteren, en met het Premium-account van 14.99 EUR/maand kun je onbeperkt luisteren en lezen.

Probeer BookBeat Premium nu een maand lang gratis uit! Luister onbeperkt naar meer dan 500.000 luisterboeken en e-books in onze BookBeat app. Er zijn boeken voor iedereen: in allerlei categorieën en voor alle leeftijden. Kies bijvoorbeeld uit romans, spannende thrillers, biografieën of heerlijke feelgood verhalen. Met BookBeat neem je altijd goede verhalen met je mee. Je kunt beslissen of je de boeken wilt streamen of downloaden om ze offline te beluisteren. Offline luisteren is perfect wanneer je op reis bent en geen toegang hebt tot mobiele data of Wi-Fi. BookBeat ondersteunt ook Apple Carplay en Apple Watch.

Extra informatie

De aanbieding is alleen geldig voor nieuwe BookBeat gebruikers. Na je gratis proefperiode start een betaald abonnement, met prijzen vanaf €8,99/maand. Er is geen opzegtermijn en je kunt je BookBeat abonnement dus altijd opzeggen.

Bestelvoorwaarden

Voorwaarden
De korting wordt uitsluitend verrekend bij bestellingen die geplaatst worden via deze aanbieding. De aanbieding is alleen geldig voor nieuwe BookBeat gebruikers. Op deze aanbieding zijn de voorwaarden van de aanbodpartner van kracht. Na de gratis proefperiode start een betaald abonnement, met prijzen vanaf € 8,99 per maand. Er is geen opzegtermijn en je kunt je BookBeat abonnement dus altijd opzeggen.