Apenheul

Geen producten beschikbaar

Op dit moment zijn er (nog) geen producten beschikbaar.

Probeer het later nog een keer!

Oog in oog met loslopende apen
Beleef het leukste dagje uit tussen de apen in Apenheul! In dit groene natuurpark vind je meer dan 35 soorten apen! Sta oog in oog met loslopende apen, bezoek de voederpresentaties van onze dierverzorgers, hang de aap uit in een van de speeltuinen en beleef ons nieuwe gebied dat in het voorjaar van 2023 opent! In dit geheel vernieuwde deel van het park ontmoet je twee nieuwe apensoorten: Noordelijke talapoins en West-Afrikaanse franjeapen. Kom jij deze soorten bezoeken? Ga op avontuur, laat je verrassen door de apen en geniet van de natuur.
Natuurlijk is een dagje Apenheul ook leerzaam en herkenbaar; van alle dieren lijken apen namelijk het meest op mensen. Op welke aap lijk jij? Je komt erachter in ons prachtige en ruime park, midden in de bossen van Apeldoorn op de Veluwe!
Slinger snel naar apenheul.nl voor meer info over jouw bezoek en vergeet niet een kijkje te nemen bij onze te gekke activiteiten. Daarmee maak je jouw dagje uit nóg leuker.

Korting is alleen online geldig en niet aan de kassa

Adres
J.C. Wilslaan 21
7313HK Apeldoorn
Nederland

Openingstijden
Apenheul is van 31 maart tot en met 5 november 2023 dagelijks geopend (ook tijdens de feestdagen). Kijk op apenheul.nl voor de actuele openingstijden.

Kinderen
Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang, maar moeten wel meegenomen worden in het reserveren van een datum en tijdslot op de website van Apenheul.

Telefoonnummer
055 - 357 57 00

Website
www.apenheul.nl