✔ Gratis verzending ✔ Veilig betalen met iDeal

Attractiepark Slagharen

Omschrijving

Attractiepark Slagharen, waar avontuur, plezier en het authentieke Wilde Westen samenkomen voor een onvergetelijke ervaring!

Laat je betoveren door unieke sfeer van Attractiepark Slagharen, waar het Wilde Westen tot leven komt en avonturen op elke hoek op je wachten. Maak kennis met het echte cowboyleven, terwijl je door de sfeervolle straten van het park slentert en één voor één de meer dan 30 attracties uitprobeert. Randy & Rosie begroeten je met hun aanstekelijke enthousiasme, maar pas op voor de Red Bandits met hun snode plannen!

Na een dag vol opwinding is er niets beter dan ontspannen in het Wilde Westen! Overnacht in stijl in één van de thematische accommodaties, waar de sfeer van het Wilde Westen is doorgevoerd.

Extra informatie

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Attractiepark Slagharen.

Telefoonnummer
0523 - 68 30 00

Website
www.slagharen.com/nl

Bestelvoorwaarden

Bestellen
Klik op de bestelbutton en vul je gegevens in. Selecteer de gewenste betaalmethode en rond de bestelling af. Je ontvangt een bevestiging van de bestelling en de e-tickets binnen 5 tot 60 minuten per e-mail. De e-tickets dien je te printen en mee te nemen naar Attractiepark Slagharen. De e-tickets zijn te bestellen tot en met 1 januari 2025.

Voorwaarden
Prijzen zijn exclusief € 0,50 servicekosten per bestelling. De tickets zijn geldig voor een eenmalig bezoek tot en met 30 juni 2024. De aanbieding is niet geldig i.c.m. andere kortingen en/of acties. De tickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of voor tickets met een andere geldigheid. Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Prijswijzigingen voorbehouden. Toegang tot Black Hill Ranger Path en Aqua Mexicana is niet inbegrepen.

Let op: Je dient vooraf aan je bezoek een reservering te plaatsen.