Dierenrijk

Dierenrijk, kom dichter bij de dieren
Hé jij, kom eens dichterbij. Vlakbij Eindhoven, tussen de velden ligt een hele bijzondere dierentuin.

Een gezellige plek waar mens en dier samen plezier maken. Van grote neushoorns tot kleine pinguïns. Van trotse tijgers tot vrolijke kriebelvisjes. Ze doen allemaal mee in Dierenrijk. Waar wacht je op? Slinger je weg door onze speeltuin, sta oog in oog met je nieuwe favoriete dier en ontdek de dierenwereld van dichtbij.

Adres
Heiderschoor 24
5731RG Mierlo
Nederland

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingsdagen en -tijden op de website.

Telefoonnummer
0492-668 240

Website
www.dierenrijk.nl

Dierenrijk 2023

Bestellen
Klik op de bestelbutton en vul het bestelformulier in. Na betaling via iDeal ontvang je de e-tickets binnen 5 tot 60 minuten per e-mail. De e-tickets dien je te printen en mee te nemen naar Dierenrijk. Tickets zijn te bestellen tot en met 31 december 2023, 12:00 uur. Wil je op een specifieke datum het park bezoeken? Controleer dan eerst de beschikbaarheid.

Voorwaarden

De tickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of voor tickets geldig voor een ander seizoen. De aanbieding is niet geldig in combinatie met andere acties/kortingen. Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. De prijs is exclusief € 0,50 servicekosten per bestelling. De tickets zijn geldig voor een eenmalig bezoek tot en met 31 december 2023. Tickets zijn exclusief parkeerkosten. Parkeermunten kun je verkrijgen bij de kassa of tijdens het reserveren van een dag.