✔ Gratis verzending ✔ Veilig betalen met iDeal

Diergaarde Blijdorp

Omschrijving

Diergaarde Blijdorp

Diergaarde Blijdorp is een van Europa's mooiste dierentuinen. Het hele jaar kun je op ontdekkingsreis door vele (overdekte) werelddelen. Onderweg ontmoet je de bijzondere inwoners van deze continenten. Een dag vol bijzondere ontmoetingen...

Struinen over de savanne
Ga op ontdekkingsreis door Afrika via een vlonderpad over de savanne waar je op ooghoogte komt met prachtige dieren. Vanuit de Boabab-boom heb je een prachtig uitzicht over de hele savanne. Wandel daarna door de Krokodillenrivier als je durft…

Nieuwe inwoners: Gelada’s (grazende apen)
Sinds september 2018 zijn er nieuwe bewoners te zien: een familiegroep gelada’s, expressieve apen uit Ethiopië. Blijdorp is de enige tuin in Nederland waar deze bijzondere apen zijn te bewonderen. Het is de enige apensoort die gras eet. Hun nieuwe verblijf (een rijksmonument) werd half oktober 2018 officieel geopend. Ontmoet bovendien Bokito en zijn familie, de okapi's of ontdek Azië!

Extra informatie

Openingstijden
Diergaarde Blijdorp is het hele jaar, iedere dag geopend! Het park is in de zomer geopend van 9:00 uur tot 18:00 uur. In de winter zijn de openingstijden van 09:00 tot 17:00 uur. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Blijdorp.

Baby's en peuters
Baby's en peuter van 0 tot en met 2 jaar hebben gratis toegang.

Bestelvoorwaarden

Bestellen
Klik op de bestelbutton en vul het bestelformulier in. Na betaling via iDeal ontvang je de e-tickets binnen 5 tot 60 minuten per e-mail. De e-tickets dien je te printen en mee te nemen naar Diergaarde Blijdorp. Tickets zijn te bestellen tot en met 23 december 2024, 12:00 uur. Wil je op een specifieke datum het park bezoeken? Controleer dan eerst de beschikbaarheid.

Voorwaarden

De tickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of voor tickets geldig voor een ander seizoen. De aanbieding is niet geldig in combinatie met andere acties/kortingen. Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. De prijs is exclusief € 0,50 servicekosten per bestelling. Let op de tickets zijn geldig voor een eenmalig bezoek tot en met 31 december 2024.