✔ Gratis verzending ✔ Veilig betalen met iDeal

Plopsa Coo Ardennes

Omschrijving

Een waterval van avontuur!
Plopsa Coo Ardennes, gelegen aan de voet van de watervallen van Coo, is het park bij uitstek voor een onvergetelijke dag vol avonturen. Met meer dan 25 sensationele attracties geniet je van een heerlijke combinatie tussen natuur en avontuur, voor het hele gezin. Ben jij een echte waaghals? Waag je aan een ritje op de 600 meter lange Bobslee of betreed de Mega Mindy flyer waar je op 65-meter hoogte geniet van een prachtig uitzicht over Plopsa Coo en de prachtige watervallen van Coo. Krijg jij maar geen genoeg van die kriebels in je buik? Test dan zeker de Maya Splash uit of maak een rit doorheen het Smurfenbos in de gloednieuwe attractie De Smurfer. Hoogteliefhebbers genieten bovendien van een onvergetelijk uitzicht vanuit de Bel RTL Zetellift. Zo zag je de Ardennen nog nooit! De allerkleinsten leven zich volledig uit in De Doorloopweide, waar je omringd wordt door kippen, geiten en zoveel meer. Fan van dieren? Dat komt dan goed uit! Breng een bezoek aan het Apeneiland of ontdek het park vanop de rug van De Konijntjes.

Extra informatie

Adres
Coo 4
B-4970 Coo-Stavelot
Belgium

Klik hier voor de exacte openingstijden.

Bestelvoorwaarden

Bestellen
Klik op de bestelbutton en vul je gegevens in. Selecteer de gewenste betaalmethode en rond de bestelling af. Je ontvangt een bevestiging van de bestelling en de e-tickets binnen 5 tot 60 minuten per e-mail. De e-tickets dien je te printen en mee te nemen naar Plopsa Coo. De e-tickets zijn te bestellen tot en met 5 januari 2025.

Voorwaarden
Prijzen zijn exclusief € 0,50 servicekosten per bestelling. De tickets zijn geldig voor een eenmalig bezoek tot en met 13 juli 2025. De aanbieding is niet geldig i.c.m. andere kortingen en/of acties. De tickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of voor tickets met een andere geldigheid. Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Prijswijzigingen voorbehouden.