✔ Gratis verzending ✔ Veilig betalen met iDeal

WILDLANDS

Omschrijving

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

Ontdek
Ga op ontdekkingstocht in de wereld van de dieren. Neem de tijd en spot kleurrijke vogels en bijzondere reptielen. Kijk omhoog en zie varis en makis in de boomtoppen en laat je leiden door de geluiden van het grootste overdekte regenwoud van de wereld.

Beleef
In WILDLANDS beleef je de natuur op allerlei manieren. Maak een rit in de safaritruck en zie savannedieren van wel héél dichtbij, vaar over de Rimbula River en vlak langs zwemmende olifanten. En leef je uit in Animazia, het overdekte XL-speelparadijs.

Geniet
Geniet van alle jonge dieren en sta stil bij de schoonheid van de natuur. Kom tot rust in de Vlindertempel en verwonder je over honderden exotische vlinders. Maak er samen met vrienden en familie een onvergetelijk dagje uit van.

Extra informatie

Adres
Raadhuisplein 99
7811AP Emmen
Nederland

Baby's en peuters
Baby's en peuters van 0 tot en met 2 jaar hebben gratis toegang. Bij het reserveren van een datum dien je ook het aantal meekomende kinderen tot en met 2 jaar door te geven. 

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingsdagen en -tijden op de website.

Telefoonnummer
0591 - 850 855

Website
www.wildlands.nl

Bestelvoorwaarden

Bestellen
Klik op de bestelbutton en vul het bestelformulier in. Na betaling via iDeal ontvang je de e-tickets binnen 5 tot 60 minuten per e-mail. Met deze tickets dien je een dagbezoek te reserveren.  LET OP: Je dient het nieuwe (vervangende) reserveringsticket mee te nemen naar het park. Dat ticket kan ook worden gescand vanaf een telefoon of tablet. Tickets zijn te bestellen tot en met 28 november. Wil je op een specifieke datum het park bezoeken? Controleer dan eerst de beschikbaarheid.

Voorwaarden

De tickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of voor tickets geldig voor een ander seizoen. De aanbieding is niet geldig in combinatie met andere acties/kortingen. Op reeds gekochte e-tickets wordt geen restitutie verleend. De tickets zijn geldig tot en met 29 november 2024. Prijzen zijn exclusief € 0,50 servicekosten per bestelling. Kortingen zijn gebaseerd op de reguliere hoogseizoenprijs. Prijswijzigingen voorbehouden.

Let op: het is verplicht om een datum te reserveren voorafgaand aan je bezoek. Nadat je je ticket van ons hebt ontvangen, kun je via deze website jouw gewenste datum reserveren. Je ontvangt hiervan een bevestiging per mail.